Spring naar content

Word donateur van de Stichting Leerstoel NKV

 

Om de bijzonder leerstoel antieken-receptie in stand te houden zijn donateurs nodig!

Alle bijdragen, groot en klein zijn welkom.

De precieze besteding van de donaties wordt in overeenstemming met de regels van de belastingdienst jaarlijks verantwoord in het financieel jaarverslag, dat op deze website wordt gepubliceerd.

Als donateur wordt u via deze website en/of via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten die vanuit de leerstoel ontwikkeld worden.

Welke vormen van donateurschap zijn er?

 1. Uw donateursbijdrage bestaat uit € 1.000 per kalenderjaar voor een periode van minimaal vijf jaar, zodat gebruik gemaakt kan worden van een substantiële teruggave via de belasting op grond van de culturele ANBI-regeling, zie hiervoor de informatie van de belastingdienst. Om gebruik te maken van de teruggave kunt u een 'overeenkomst periodieke gift in geld' met de Stichting laten opstellen. Neem hiervoor contact op met de penningmeester via het e-mailadres van de Stichting: leerstoel@nederlandsklassiekverbond.nl.
  U ontvangt:
 • naar keuze het boek ‘Een telkens nieuwe oudheid’ van David Rijser of het boek ‘Muze, vertel’ van Caspers, Klooster, Kuin en Van der Velde
 • desgewenst vermelding op deze website en die van het NKV als ‘Vriend van de Leerstoel’
 • gratis toegang tot landelijke evenementen van het NKV
 • desgewenst houden wij u via de nieuwsbrief op de hoogte van het werk van de Stichting
 1. Uw donateursbijdrage bestaat uit € 500 per kalenderjaar voor een periode van minimaal vijf jaar, zodat gebruik gemaakt kan worden van een substantiële teruggave via de belasting op grond van de culturele ANBI-regeling, zie hiervoor de informatie van de belastingdienst. Om gebruik te maken van de teruggave kunt u een 'overeenkomst periodieke gift in geld' met de Stichting laten opstellen. Neem hiervoor contact op met de penningmeester via het e-mailadres van de Stichting: leerstoel@nederlandsklassiekverbond.nl.
  U ontvangt:
 • naar keuze het boek ‘Een telkens nieuwe oudheid’ van David Rijser of het boek ‘Muze, vertel’ van Caspers, Klooster, Kuin en Van der Velde
 • desgewenst houden wij u via de nieuwsbrief op de hoogte van het werk van de Stichting
 1. Ook kleinere, eenmalige of herhaalde donaties zijn bijzonder welkom. Desgewenst wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden.

 

Het bankrekeningnummer van de Stichting Leerstoel NKV is NL33 ABNA 082 807 3155, te Amsterdam.